Om Oss

Verksamheten startades 2012 och vi är en professionell städfirma med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett professionellt sätt. Vi erbjuder er professionell städning till Sveriges lägsta priser.

Att utföra våra uppdrag med största noggrannhet har från början varit en självklarhet. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för ett växande företag. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”. Falks Allmänna Tjänster  tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen startavgift.

Falk erhåller städning för både privat och företags kunder. Vi är lokaliserat i Stockholm men våra kunder sträcker sig över hela vårt avlånga land. Vi erbjuder omfattande städtjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, fönsterputs, butiksstädning, trappstädning m.fl. Vi arbetar framförallt efter tre nyckelord; professionell, pålitlig och prisvärd.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär för mer info.

Så här går det till vid beställning

När du har behov av professionell tjänster så kontaktar du oss på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien. Vi lyssnar på alla era önskemål och kommer sedan upp med den bästa lösningen. Detta innebär att vi skickar ut den rätta lokalvårdare/kattpassare och hundvaktar för just detta uppdrag. Du kan vara säker på att allt utförs enligt avtalet, och inom den tidsfrist du satt upp.

Istället för att själva sköta det ekonomiska fakturerar våra lokalvårdare/kattpassare och hundvaktar genom ett finansbolag som vi är fullt försäkrade hos. Detta innebär att även om vi inte har ett organisationsnummer så får du en helt vanlig faktura. Vårt finansbolag tar hand om alla skatter och avgifter, det vill säga de vanliga ekonomiska sakerna. Detta tillåter oss att lägga fokus på det vi är riktigt bra på, nämligen renhållning m.m och kundservice. Vilket i sin tur gynnar dig som kund.

Om du har några frågor om våra rutiner eller vill veta mer om vilka tjänster vi har att erbjuda är det bara att ta kontakt med oss. Vi finns alltid här, redo att hjälpa dig med vad du än vill veta.

Vår personal

Vi är ett team av drivna kvalificerade städare med stor erfarenhet inom städ och andra hushållsnära tjänster. Ny personal rekryteras genom ett program där vi säkerställer deras kompetens, skicklighet och engagemang. Endast högkvalitativa kandidater med intressant meritlista markeras och de går vidare till en intervju.

Pålitlig service

Vårt mål är att bilda varaktiga relationer med våra kunder. Vi anser att god service är nyckeln till nöjda kunder. Att känna tillit till sitt städföretag är mycket viktigt både för privat- och företagskunder. Därför har vi på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien satsat extra på personal- och kompetensutveckling. Vi uppmuntrar vår personal till bildande av starka team som tillsammans förser våra kunder med kvalitet och god service.

Flexibel städning

Vi anpassar vår städning efter kundens individuella behov. Vi erbjuder en väldigt flexibel städservice och utifrån dina önskemål utför vi önskad städning.

Överkomliga priser

Vi tar inte ut några extra avgifter eller har andra dolda avgifter. Inte heller binder vi upp våra kunder till långa kontrakt.

Kontakta oss via mejl info@Falks-Tjänster.se eller använd vårt kontaktformulär.