Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Falks Allmänna TjänsterFalks Allmänna Tjänster

KUNDTJÄNST ÄR TILLGÄNGLIGT 24/7

Kontakta oss

®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien har tagit ytterligare ett kliv för att bli bästa och det mest kompletta Falks Allmänna Tjänsteret i Stockholm. Att ha tillgång till en Falks Allmänna Tjänster underlättar vardagslivet eller arbetet för vem som helst. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och anpassar våra tjänster efter de behov som finns i hemmet eller på arbetsplatsen.

Kontakta Kundtjänst På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien

Välkommen till Falk Allmänna Tjänster. Vi utför allmänna tjänster åt privat och Falks Allmänna Tjänsters kunder i Stockholm & omnejd.

24/7 Customer Support

08-55629296

Get Free Support

info@falks-tjänster.se

Logo ®Falks Allmänna Tjänster™

 

Gratis Offert Förfrågan

Gratis offert för städning som passar just dina behov och din budget

 

®Falks Allmänna Tjänster™

 

24/7 Support

Vi finns här för dig och tveka inte att höra av dig till oss ifall du har frågor och funderingar angående oss och vår verksamhet.
Det går bra att ringa till vår kundtjänst 24/7. ®Falks Allmänna Tjänster™

Frågor och svar ger dig nästan alla svar

För att få hjälp på bästa sätt rekommenderar vi att du börjar med att leta efter svar på vår sida med frågor och svar och våra allmänna villkor privat här finns svaren på alla frågor vi får varje dag, hittar du inte svar till din fråga? Ring 

®Falks Allmänna Tjänster™.

DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSwedish