Din Dagmatte

®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien är ett hunddagis i hemmiljö för alla hundar. Här får hundarna finnas i en lugn hemmiljö tillsammans med oss och medan du arbetar eller gör dina ärenden. Det går också bra att lämna din hund för några dagar när du reser bort. På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien gör vi utflykter i olika miljöer, vandrar i skogen, leker och gosar i soffan.

För att få lämna eran hund på ett i en av våra lokaler på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien krävs att er hund är försäkrad, vaccinerad, avmaskas 1 gg per år, att du sätter på hunden fästingmedel vid säsong (dock ej fästinghalsband eftersom hundarna leker och kan tugga på varandras halsband och få i sig giftet) och att hunden har erforderlig utrustning. Vidare ska hunden vara rastad när den kommer på morgonen. Och givetvis ska den vara rumsren.

Med erforderlig utrustning menar vi att hunden ska ha vad som krävs för att vi och hunden ska klara en dag på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien.

Det vill säga:

Bas utrustning detta gäller alla hundar:

 • Hunden ska ha lämpligt halsband och koppel anpassat för just er hund. Kopplet ska vara av läder eller mjukt material ej remkoppel eller material som skär in i händerna.
 • Hunden ska ha lämplig sele och långlina för skogspromenader. Ni är skyldiga att se till att hunden har en sele den inte kan rymma ur. Långlinan skall vara försedd med hake.

För de hundar som behöver:

 • Har du en hund som du inte lärt gå ordentligt i kopplet ska hunden ha en nosgrimma eller sele d’r man kan koppla fram.
 • Fryser hunden ska hunden ha lämpligt täcke för utevistelse i alla väder då vi är mycket ute.

En dag på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster Stockholm.
Det är jobbigt för hundarna att vara i en flock. Dom blir trötta och för att det ska fungera och bli bra för hundarna behöver dom få vila, äta på bestämda tider och få komma ut på minst 2 rejäla promenader varje dag. Klockan 8.00 serveras morgonmålet. Vid 09.00 – 10.00 är det dags för första promenaden. Ibland gör vi utflykter i skogen och är borta hela dagen. Då får hundarna äta och vila ute. Annars är det lek/hjärngympa och en stunds vila mitt på dagen innan nästa promenad vid 14.00 – 15.00. För dom hundar som behöver tre mål om dagen serveras middagsmålet 13.00 innan eftermiddagsprommenaden.

Kontakta oss via mejl info@falks-tjanster.se eller ring oss på 08-55629296.

På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster Stockholm kan du lämna din hund mellan 06.30- 08.00 och hämta mellan 16.00 -18.00. Övrig tid efter överenskommelse. Hundinlämning efter överenskommelse även under semestertiden.

OBD rastningar beroende på vädret:

Vid fin väder är rastningar mellan 30-40 minuter.

Vid regn eller minus väder är rastningar mellan 15-20 minuter.

Priset inkluderar rätt till 10 timmars hundpassning/bokad dag. Behöver din hund vara längre än 10 timmar eller komma utanför in och utlämningstiderna debiterar vi en kostnad på 220:- extra. Det vill säga du går över på dygnspriset. Helger =320:- oavsett timmar.

När du bokar en hel el halvtid på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster uppehåller du en plats. Därför kan du inte göra avdrag om du blir sjuk, tar en veckas semester eller av annan anledning tillfälligt inte behöver platsen.

Det går alltid bra att fråga om vi kan ta emot er hund! Kan vi försöker att hjälpa er!

 • Heltid: 4500:- 5 ggr/vecka – 22 dagar i månaden
 • Halvtid: 2650:- (11 dagar/månad)
 • Enstaka ggr : 320 kr /ggr
 • Per dygn : 360:-
 • Helg: 320:-
 • Storhelg, såsom midsommar, påsk osv. 460:-
 • Hel och halvtid betalas i förskott varje månad.

Ansvar

På Falks hundtjänster Stockholm ser vi varje hund som en individ och försöker ge varje individ vad den behöver som individ anpassat efter ras. Vi försöker se till att varje hund har det bra och att inget händer eran hund. Inlämning sker dock på egen risk eftersom olyckor kan hända. Hunden kan bli ormbiten i skogen, den kan halka på gräset när den leker och sträcka till sig, om man nu ska se till det allra värsta, olyckor kan hända.

Uppsägning

1 månads uppsägningstid gäller för båda kunden och Falks Hundtjänster. Dom hundar som är 3 dagar i veckan eller mindre debiterar vi 1 halvtid om man slutar innan uppsägningstiden löper ut eller utan uppsägning och de hundar som är 4 till 5 dagar i veckan debiteras 1 månads heltid.

När du lämnar din hund på Falks hundtjänster Stockholm är det detsamma som att du har accepterat villkoren.

Vi förbehåller oss rätten att säga upp den hund som inte fungerar i flocken eller följer gällande regler för Falks hundtjänster med omedelbar verkan.
Exempel: Hunden visar aggressivitet mot andra hundar, är inte rumsren, vaccinationer, avmaskning, och dylikt sköts ej, betalning erläggs ej i tid, tider för avlämning och hämtning respekteras ej, hunden har ej den utrustning som krävs för att vi ska kunna hantera den eller den kan hänga med på de aktiviteter som görs. Eller om hunden av någon anledning inte kan anpassas i flocken.

Kontakta oss via mejl info@falks-tjanster.se eller ring oss på 08-55629296.

Vi utför hundtjänster i hela Stockholm och i innerstaden och närförorter som Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen, Hammarby Sjöstad, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Essingen, Gamla stan, Gärdet, Kristineberg och i följande kommuner Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.