DÖDSBOSTÄDNING

 DÖDSBOTÖMNING & BOHAGSTÖMNING

Tömning & bortforsling av dödsbo Stockholm, hem och äldreflytt

DÖDSBO STOCKHOLM & ÄLDREFLYTT

Önskas hjälp med tömning och bortforsling av ditt dödsbo Stockholm?
Kanske ska du avveckla ett hem?

Tömning & Bortforsling – Sortering – Packning – Städning – Välgörenhet – Återvinning – Värdering – Köp

TJÄNSTER EFTER BEHOV

Med enstaka tjänster skräddarsyr vi tjänsten Utifrån dina behov och önskemål.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt och förutsättningslöst besök på plats för ert dödsbo Stockholm alternativt hem för att gemensamt gå igenom vad som ska ingå i tjänsten och för att vi ska kunna överlämna ett prisförslag.

TÖMNING & BORTFORSLING

Med tömning och bortforsling av dödsbo och hem, kommer alla förvaringsutrymmen tömmas, sorteras och packas och bortforslas till välgörenhet och återvinning.Tungtransport av piano, orgel, flygel, kassaskåp etc. hanteras av våra noga utvalda samarbetspartner, vid behov.

STÄDNING AV DÖDSBO & HEM

Vi utför städning av dödsbo och hem som klarar alla behov och krav exvis krav från hyresvärdar. Även sanering. Den mest förekommande städning av dödsbo och hem är en ordinär flyttstädning (standard).

HELHETSLÖSNING & ENSTAKA TJÄNSTER

Med en helhetslösning och enstaka tjänster skräddarsyr vi din tjänst allt från tömning och bortforsling av dödsbo och hem till den slutliga städningen även sanering.

HELHETSLÖSNING

Med vår paketlösning ordnar vi allt för ert dödsbo och hem

Med en helhetslösning – allt i ett paket – utför vi alla de olika tjänsterna från tömning av ert dödsbo Stockholm och hem till den slutliga städningen. Samt fri värdering och om möjligt köp. För en snabbare avveckling av dödsbo Stockholm och hem, är vår helhetslösning ett utmärkt alternativ till auktionshusen.

KONTAKTA OSS

Är du behov av hjälp med ett dödsbo Stockholm eller med äldreflytten?

Kontakta oss via mejl på Falks-Allmanna-tjanster@pm.me eller ring oss på

08-55629296.

så vi kan komma överens om en tidpunkt för ett möte i det aktuella dödsboet alt. hem.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vi erbjuder alltid ett kostnadfritt besök av dödsbo Stockholm och hem. Det är väsentligt för att kunna uppskatta dess omfattning, hantering samt vår arbetsinsats, vad som ska ingå i tjänsten, vad kommer hanteras av er etc. Därefter kommer vi överlämna ett kostnadsförslag, vanligtvis 1-2 dagar efter detta möte.

TÖMNING OCH BORTFORSLING

Med tömning och bortforsling av dödsbo och hem, kommer alla förvaringsutrymmen tömmas, sorteras och packas utifrån vad som ska hanteras för ett återbruk eller för återvinning. Därefter sker bortforsling till någon typ av välgörenhet av det gods som är användbart ännu en gång. Det bohag och lösöre som inte längre är i brukbart skick kommer bortforslas till ÅVC för att där hanteras på bästa miljövänliga sätt.

VÄLGÖRENHET

Det bohag, kläder som inte är säljbart men är fullt användbart återbrukas framför allt till välgörenhet, även loppis – vi slänger så lite som möjligt och inget slängs som går att återbrukas.

ÅTERVINNING

Det bohag, kläder, möbler etc som inte är i skick för ett återbruk utför vi bortforsling till återvinningscentral för att där hanteras på bästa miljövänliga sätt.

STÄDNING AV DÖDSBO & ÄLDREFLYTT

Vi kan erbjuda all typ av städning av dödsbo alt. äldreflytt som klarar alla behov och eventuella krav. Allt från enklare städning, städning inför visning, ordinär flyttstädning, grovstädning till sanering eller enligt önskemål.
Efter att tömning och bortforsling av dödsbo Stockholm alt. hem är utfört, kommer vanligtvis dödsboet, bostaden, antingen att säljas eller återlämnas till hyresvärd. Innan det sker kan en städning av dödsboet/bostaden vara lämpligt inför visning och försäljning, och oftast är det ett krav från hyresvärd.

PRISER

Timpriser

2 man samt en möbelbil kostar cirka 1.100:- till 1.300:- per timme
3 man samt en möbelbil kostar ungefär 1.300:- till 1.600:- per timme

Villa/Lägenhet, ungefärliga tider

  • 1 rok  upp till cirka 30 kvm ca 3-5 timmar
  • 2 rok upp till cirka 50 kvm ca 5-7 timmar
  • 3 rok upp till cirka 75 kvm ca 7-9 timmar
  • 4 rok upp till cirka 90 kvm ca 8-10  timmar
  • En villa upp till cirka 140 kvm tar cirka 8-11 timmar

OBSERVERA! att detta är bara cirka tider och förutsättning för ovanstående är att allt är nedpackat i flyttlådor samt en hel del annat. Tiden varierar efter hur lång transportsträckan är mellan lastningsadress och lossningsadress samt hur förutsättningarna är med hissar, förberedelser mm.

RUT-avdrag för dödsbo & äldreflytt?

DÖDSBO

Enligt skatteverket har dödsbon ingen rätt till RUT-avdrag, skattereduktion.

ÄLDREFLYTT

Har rätten att nyttja RUT-avdrag, skattereduktion, och går under benämning “flytthjälp”, enligt skatteverket.