Flyttfirma Stockholm

Behöver du flytthjälp i Stockholm?

Säg hejdå till krångel med flytten!

Att säga adjö är svårt. Det spelar ingen roll om du säger adjö till en vän eller familjemedlem, din första bil eller din första lägenhet – det är aldrig en lätt sak att göra. Det gör arbetet med att flytta så mycket svårare, speciellt om du säger adjö efter att du har bott i ditt hem under en längre tid. Även om du bara har bott där i ett par år, är det svårt att lämna de rum du har byggt upp minnen i, grannarna du har delat kaffe och skrattar med, och området vars gemenskap som du har varit en del av. Men ibland är det nödvändigt att säga adjö. Arbetet kan ta dig bort från ditt gamla hem. Eller är det dags att börja universitetet. Ibland måste man säga adjö till ett hem eftersom du och din familj har vuxit ifrån det; ibland måste du säga adjö eftersom barnen är på att flytta hemmifrån och du behöver inte så mycket utrymme. Oavsett dina skäl för att säga adjö till ett hem, kan vi bidra till att göra övergången mycket lättare.

Shahins flyttjänst i Stockholm

Du vill att din flytt ska vara smidig och enkel. Shahins flytthjälp är ett namn att lita på när det gäller flytt. Du kan lita på oss att ta hand om alla detaljer så att du kan ta hand om dig själv under denna påfrestande tid. Vad betyder det när det gäller kostnader, kan man undra. Ett företag som erbjuder sig att ta hand om alla detaljer har säkerligen höga kostnader och även extra avgifter. Det är där de flesta gör fel. Att välja rätt kan vara svårt. På Städfirma Shahin är priserna låga och servicen mycket god. Du behöver inte oroa dig för att ditt avsked kommer att kosta en förmögenhet. Allt du behöver oroa dig för är att se till att alla dina vänner besöker dig i ditt nya hem. Vårt företag erbjuder det bästa värdet för dina pengar. Uppgifterna som vi kommer att ta hand om gör att du slipper lägga din dyrbara tid på det. Din tid är värdefull, vi vet det också. Det är därför vi erbjuder en omfattande lista över flyttjänster och flyttstädning som vi anpassar efter varje kunds behov. Vi kommer inte att slösa din tid. Vi gör en bedömning av ditt hem eller local vilket kan tyckas oviktigt. Ofta tror man att man klarar av att göra denna bedömning själv och bestämma hur manga kartonger som behövs, hur stor bil man ska hyra, hur manga flyttgubbar som behövs och hur lång tid det kommer att ta. Lämna dessa uppgifter till de erfarna. Vi har mångårig erfarenhet av att uppskatta de nödvändiga förnödenheterna, så att du inte kommer att betala för mycket. Efter att vi har gjort en bedömning av ditt hem, kan vi hjälpa dig att välja rätt utifrån dina behov.

Har grannarna bjudit över dig på kaffe? Inget förslag att tacka nej till med ursäkten att du är för upptagen packning. Missa inte att spendera tid med dina vänner bara för att stanna hemma för att slå in porslin och bestick och packa dom i flyttlådor. Överlåt packningen till oss och du kan gå ut på stan eller hem till grannen en sista gång innan du säger adjö. Packningen kommer att ske på nolltid och du kan gå på en promenad till affären eller till parken, säga adjö till grannar och vänner längs vägen. Vi kommer att packa lastbilen och se till att antalet lådor och möbler som behöver komma fram till ditt nya hem kommer fram. Kan ni föreställa er att inte ha en inventarielista av dina saker? Vissa flyttfirmor erbjuder inte den här tjänsten. Inte heller en så omfattande försäkring. Vi har det och de är bara två exempel på de detaljer som du inte kommer att behöva oroa sig för, vilket för dig ledig för en lång lunch med dina medarbetare innan avskedet.

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt din tid går kommer att gå. Det kan verkar som om du har gott om tid, men utan ordentlig planering, kan alla dessa detaljer sluta med onödig stress. Vi vill att du har goda minnen av ditt gamla hem och av flytten till det nya.Ny flytttjänster Städfirma

Vi erbjuder våra kunder flytthjälp, flyttstädning eller en kombination av dessa till ett bra paketpris.

Det finns många anledningar till varför du ska välja Shahins flyttjänster.

  • Vi innehar en Nöjd kund garanti garanti.
  • Alla dina möbler kommer att förflyttas och packas med stor omsorg.
  • Vår personal bär våra arbetskläder, är kontrollerade och tränas professionellt av oss.
  • Vi är fullt försäkrade och innehar en kvalitetssäkring.
  • Vi finns till hands när du är I behov utav hjälp. Det innebär även kvällar och helger.
  • Vi demonterar dina bokhyllor eller andra möbler.
  • Vi tar endast betalt för det arbete vi utför.
  • Vi skyddar och respekterar ditt hem och tillhörigheter.

Vi på Städfirma Shahin är stolta över vår personal då de utför arbetet med stor omsorg, lyhördhet och respekt. Detta innebär att oberoende på om du flyttar privat eller företaget så skräddarsyr vi servicen efter dina specifika behov. All vår flyttpersonal har stor erfarenhet och erbjuder högsta kvalité.

Att flytta innebär inte bara att flytta sina tillhörigheter utan även den stora uppgiften att utföra flyttstädning på ett sätt som godkänns av kommande hyresgäster. Därför erbjuder vi unika paketpriser som inte bara inkluderar flytten av möblerna utan även flyttstädning och fönsterputs.

Städfirma Shahin transporterar dina ägodelar säkert och snabbt. Vi gör allt vi kan för att underlätta för er under denna stressfyllda dagen genom att erbjuda professionell och unik service.

Ring oss idag på 08-990959 för att se hur Städfirma Shahin kan hjälpa dig med flytten till ditt nya hem och ett nytt liv. Vår professionella flytthjälp kommer inte bara hjälpa dig att packa, men de kan också hjälpa dig att packa upp när du anländer till ditt nya hem. På så sätt kan du börja på rätt fot i stället för att starta utmattad och trött. Ingen tycker om att säga adjö, men med våra flyttjänster, kommer du åtminstone har tid att göra det.