Hjälp med gräsklippning Stockholm

Det är mycket viktigt att ha skickliga yrkesverksamma på jobbet på din gräsmatta. Medan det är möjligt att klippa din gräsmatta själv, har man gräsmedelsarbetare kan det säkerställa att det är gjort bra. Att klippa din egen gräsmatta kan ta väldigt mycket tid, och det kan vara mycket fysiskt arbetskraftigt arbete. Detta gäller speciellt under varma väder. Att ha professionella som klipper din gräsmatta kan spara dig en enorm mängd tid och ansträngning som kan användas för andra saker. Dessutom kan professionella medarbetare från Falk göra ett utomordentligt bra jobb som tar hand om din gräsmatta.’

Om du bor i Värmdö, Nacka, Lidingö, Danderyd, Huddinge eller övriga delar av Stockholm och omnejd kan du alltid kontakta oss för en gratis konsultation eller offert.

Det finns många anledningar till varför Falks gräsklippnings tjänster tillhandahåller en bra service för gräsmatta. Våra experter hos Falks gräsklippnings tjänster i Stockholm har haft stor erfarenhet av många olika typer av gräsmattor. Vi kan klippa gräsmattor av alla former och storlekar. Om din gräsmatta är stor, är detta inte ett hinder för Falks gräsklippnings tjänster. Vi är också mycket skickliga vid klippning av gräsmattor som har lutningar och andra frustrerande hinder för klippning. Om du har svårt att klippa din gräsmatta av någon anledning kommer Falks gräsklippnings tjänster att kunna räkna ut en väg runt problemet.

Våra skickliga gräsklippare kan klippa gräsmattan på olika sätt och i vilket mönster som du begär. Det finns många mönster som en gräsmatta kan klippas in, och det är möjligt för oss att klippa gräsmattan på något av dessa sätt. Om du har några unika eller specifika instruktioner om hur du vill ha din gräsmatta, kan vi rymma dig. Vi kan också klippa den till vilken längd du väljer. Du kan också begära våra tjänster att komma på något tidsintervall.

Förutom att klippa kan våra anställda följa med andra aspekter av gräsklippning. Vi kan göra något gräsmatta relaterat arbete som behöver göras. Detta kan hjälpa till att hålla din gräsmatta så bra hela tiden.

Vårt gräsklippnings företag har rekommenderats av många personer i området i hela Stockholm. Om du letar efter service för gräsmatta, Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär. Det är extremt lätt att komma i kontakt med oss, och vi kommer att börja arbeta med att klippa din gräsmatta direkt. Våra priser är också ganska överkomliga, oavsett vilken typ av gräsmatta du har. Kombinationen av överkomliga priser och överlägsen kvalitet på vår gräsklippnings tjänster i Stockholm gör Falk till det perfekta företaget att hyra för att ta hand om din gräsmatta utan tvivel.

PRISER

Kostnad för att anlita oss varierar lite beroende på vad som ska göras, men generellt är det;

En man en timme 420 SEK

Maskin inkl. förare en timme 650 SEK

Gräsklippning med handklippare 450 SEK/tim

Gräsklippning med åkklippare 480 SEK/tim

Kostnader som ev. tillkommer utöver timkostanden

60 SEK/tim för användning av småmaskiner som tex. motorsåg, häcksax, trimmer m.m.

Kostnad för bortforsling av material/ris 300 SEK/lass

Bilersättning 150 SEK/gång

Moms tillkommer på dessa priser för företagskunder

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär.