Hundvakt/Dagmatte Stockholm

Rastningar  är ca 30 minuter långa (vid enstaka tillfällen eller vid kväll och helg finns möjlighet till 60 minuter). Vi rastar hundar främst mellan kl. 07.30 och 18.30 på vardagar (ej röda dagar) men det finns även möjlighet till rastningar på röda dagar och helger samt kvällar enligt överenskommelse.

Vi erbjuder också tjänsten dagmatte på halvtid, dvs. halvdagar. Ett pass på förmiddagen (09-12) och ett pass på eftermiddagen (13.00-16.00). Daghundar följer med på flera rastningar och träffar flera kompisar. En daghund måste klara av att vara avslappnad i bilen, gå bra i koppel och får inte ha problem med hundmöten.

Heminackordering anordnas i mån av tid och plats.

Tillsammans med kvälls-/helgpassning vänder vi oss med denna tjänst till kunder med fast månadsabonnemang på rastning alt.

Månadsabonnemang är för dig och din hund med återkommande rastningsbehov varje vecka. Finns i två versioner: deltid (dvs. 3 dagar i veckan) och heltid (5 dagar i veckan). Veckoabonnemang är för dig med rastningsbehov på heltid (5 dagar), men bara vissa veckor (t.ex. två veckor av fyra). Stämpelkort (10 promenader) är för dig som har ett behov av flera rastningar men behovet uppstår oregelbundet. Enstaka promenader kan erbjudas för dig som hamnat i nödsituation och behöver någon som kommer och tar ut din hund just den dagen – eller som tilläggstjänst för månadsabonnemang ifall det dyker upp en dag då din hund behöver gå ut flera gånger än det som abonnemanget omfattar. Om ni har ett behov av hundrastning 2 dagar i veckan gäller samma priser per promenad som vid klippkort.

För information om priser, klicka här.

 • Heltid: 4500:- 5 ggr/vecka – 22 dagar i månaden
 • Halvtid: 2650:- (11 dagar/månad)
 • Enstaka ggr : 320 kr /ggr
 • Per dygn : 360:-
 • Helg: 320:-
 • Storhelg, såsom midsommar, påsk osv. 460:-
 • Hel och halvtid betalas i förskott varje månad.

Hunden ska vara vaccinerad och försäkrad samt fri från ohyra. Vid tecken på aggressivitet mot andra hundar/människor har vi rätt att säga upp avtalet med omedelbar verkan för våra andra hundars säkerhet. I detta fall återbetalas outnyttjade rastningar med 100%. Ingen avgift återbetalas ifall hunden råkar ut för någon sjukdom som innebär att denne inte kan rastas tillsammans med andra hundar (t.ex. kennelhosta). Under semesterstängningen tas ingen avgift ut. Inget avdrag på månadsavgiften ges om hundägaren tar ledig från tjänsten i vanliga fall, 50% avdrag kan ges om ledigheten varar i 4 eller flera veckor och meddelas minst en månad i förväg.

Dagmatte Stockholm

®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien är ett hunddagis i hemmiljö för alla hundar. Här får hundarna finnas i en lugn hemmiljö tillsammans med oss och medan du arbetar eller gör dina ärenden. Det går också bra att lämna din hund för några dagar när du reser bort. På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien gör vi utflykter i olika miljöer, vandrar i skogen, leker och gosar i soffan.

För att få lämna eran hund på ett i en av våra lokaler på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien krävs att er hund är försäkrad, vaccinerad, avmaskas 1 gg per år, att du sätter på hunden fästingmedel vid säsong (dock ej fästinghalsband eftersom hundarna leker och kan tugga på varandras halsband och få i sig giftet) och att hunden har erforderlig utrustning. Vidare ska hunden vara rastad när den kommer på morgonen. Och givetvis ska den vara rumsren.

Med erforderlig utrustning menar vi att hunden ska ha vad som krävs för att vi och hunden ska klara en dag på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien.

Det vill säga:

Bas utrustning detta gäller alla hundar:

 • Hunden ska ha lämpligt halsband och koppel anpassat för just er hund. Kopplet ska vara av läder eller mjukt material ej remkoppel eller material som skär in i händerna.
 • Hunden ska ha lämplig sele och långlina för skogspromenader. Ni är skyldiga att se till att hunden har en sele den inte kan rymma ur. Långlinan skall vara försedd med hake.

För de hundar som behöver:

 • Har du en hund som du inte lärt gå ordentligt i kopplet ska hunden ha en nosgrimma eller sele d’r man kan koppla fram.
 • Fryser hunden ska hunden ha lämpligt täcke för utevistelse i alla väder då vi är mycket ute.

En dag på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster Stockholm.
Det är jobbigt för hundarna att vara i en flock. Dom blir trötta och för att det ska fungera och bli bra för hundarna behöver dom få vila, äta på bestämda tider och få komma ut på minst 2 rejäla promenader varje dag. Klockan 8.00 serveras morgonmålet. Vid 09.00 – 10.00 är det dags för första promenaden. Ibland gör vi utflykter i skogen och är borta hela dagen. Då får hundarna äta och vila ute. Annars är det lek/hjärngympa och en stunds vila mitt på dagen innan nästa promenad vid 14.00 – 15.00. För dom hundar som behöver tre mål om dagen serveras middagsmålet 13.00 innan eftermiddagsprommenaden.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller ring oss på 08-55629296.

På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster Stockholm kan du lämna din hund mellan 06.30- 08.00 och hämta mellan 16.00 -18.00. Övrig tid efter överenskommelse. Hundinlämning efter överenskommelse även under semestertiden.

Priset inkluderar rätt till 10 timmars hundpassning/bokad dag. Behöver din hund vara längre än 10 timmar eller komma utanför in och utlämningstiderna debiterar vi en kostnad på 220:- extra. Det vill säga du går över på dygnspriset. Helger =320:- oavsett timmar.

När du bokar en hel el halvtid på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien hundtjänster uppehåller du en plats. Därför kan du inte göra avdrag om du blir sjuk, tar en veckas semester eller av annan anledning tillfälligt inte behöver platsen.

Ansvar

På Falks hundtjänster Stockholm ser vi varje hund som en individ och försöker ge varje individ vad den behöver som individ anpassat efter ras. Vi försöker se till att varje hund har det bra och att inget händer eran hund. Inlämning sker dock på egen risk eftersom olyckor kan hända. Hunden kan bli ormbiten i skogen, den kan halka på gräset när den leker och sträcka till sig, om man nu ska se till det allra värsta, olyckor kan hända.

Uppsägning

1 månads uppsägningstid gäller för båda kunden och Falks Hundtjänster. Dom hundar som är 3 dagar i veckan eller mindre debiterar vi 1 halvtid om man slutar innan uppsägningstiden löper ut eller utan uppsägning och de hundar som är 4 till 5 dagar i veckan debiteras 1 månads heltid.

När du lämnar din hund på Falks hundtjänster Stockholm är det detsamma som att du har accepterat villkoren.

Vi förbehåller oss rätten att säga upp den hund som inte fungerar i flocken eller följer gällande regler för Falks hundtjänster med omedelbar verkan.
Exempel: Hunden visar aggressivitet mot andra hundar, är inte rumsren, vaccinationer, avmaskning, och dylikt sköts ej, betalning erläggs ej i tid, tider för avlämning och hämtning respekteras ej, hunden har ej den utrustning som krävs för att vi ska kunna hantera den eller den kan hänga med på de aktiviteter som görs. Eller om hunden av någon anledning inte kan anpassas i flocken.

Kontakta oss via mejl info@falks-tjanster.se eller ring oss på 08-55629296.

Vi utför hundtjänster i hela Stockholm och i innerstaden och närförorter som Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen, Hammarby Sjöstad, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Essingen, Gamla stan, Gärdet, Kristineberg och i följande kommuner Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.