Kattpassning Stockholm

Kontakta oss när du behöver kattvakt/kattpassning! Vi har många års erfarenhet av katter. Vi kan komma till din lägenhet för att där sköta om din katt/katter eller så kan er katt komma och vara hos oss i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter.

Efter en överenskommelse  av uppdraget får ni en offert via mejl. Du får även daglig rapport digitalt av oss om kattens/katternas vistelse!

Vi och våra anställda kommer alltid på ett första hembesök hos er innan överenskommelse för att gå igenom era önskemål och hantering av er katt/katter. Detta är mycket viktigt för oss!

Passningsservice erbjuds hemma hos er inom Storstockholmsområdet, eller om så önskas så kan er katt komma och vara hos oss i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter. Vårt uppdrag kan bestå i att komma en till flera gånger om dagen för att ge mat och umgås med er katt eller katter.

Vi är väldigt flexibla med tider samt speciella önskemål såsom medicinering och veterinärbesök.

Kostnader för 2 katter:

Vårt pris för ett “hos oss” besök på ca 45 minuter är 170:- och på helgdagar 280:-.

Då räknar vi cirka 25 minuter för det vanligaste som exempelvis byte av vatten, tömning av lådor samt uppläggning av ny mat och ca 25 minuter för socialt umgänge med katterna. För ytterligare 20 minuters umgänge med katterna tillkommer 40:-. Om era två katter ska stanna i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter är dygnspriset totalt 250:-

Efter planering av uppdraget upprättar vi digitalt avtal som reglerar våra och era skyldigheter i sammanhanget och som inkluderar den exakta kostnaden för uppdraget.

Kostnaden 1 katt:

Vårt pris för ett “hos oss” besök på ca 35 minuter är 140:- och på helgdagar 240:-. Då räknar vi cirka 20 minuter för det vanligaste exempelvis byte av vatten, tömning av låda samt uppläggning av ny mat och ca 20 minuter för socialt umgänge med katten. Om ni önskar ytterligare 20 minuter för umgänge med katten tillkommer 40:-. Om er katt ska stanna i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter är dygnspriset totalt 160 kr och på helgdagar 220:-

Vid “hos oss” besök till katter som bor på mer än 1 km avstånd från Enskede tar vi ut en milersättning på 3:-/km. Beräkningen startar på 1 kilometers avstånd från vår nämnda adress. Trängselskatt och eventuella parkeringskostnader tillkommer. Vid varje förfrågan om “hos oss” besök lämnas ett skriftligt kostnadsförslag som en del av ovannämnda avtal med djurägaren. Trängselskatten är beroende av de besökstider som inledningsvis avtalas med djurägaren. Kattmat och kattsand ingår ej i ovan angivna priser.

När vi gör hembesök till katt/katter varar besöket minst ca 30 minuter (en katt) respektive minst cirka 40 minuter (två katter). En del katter vill att vi stannar ytterligare 15 minuter, speciellt katter som är ensamma hemma utan kattkompis som sällskap.

Oavsett om det är en eller två katter så brukar vi ge 15-20 minuter för socialt umgänge och lek. Övrig tid går åt till det vanliga, d.v.s servera aktuell måltid (brunch och/eller middag inklusive dryck, oftast vatten) samt till att ta hand om lådan och sand. Även kamning och borstning ingår.

Är du intresserad i tjänsten gärna skicka ett mejl till oss via info@stadfirmafalk.se och vi återkommer inom kort.