Professionell rengöring av era Markiser på plats.

Vi arbetar mobilt med denna typ av rengöring, ni behöver alltså inte plocka ned markisen för att den ska bli rengjord.

Vi kan markistvätt

Genom erfarenhet har vi ett noga valt miljövänliga kemikalier och arbetsmetoder som är skonsamma mot miljön och samtidigt uppnår riktigt rena markiser.

Rengöringen utförs med speciella rengöringsprodukter och med vatten.

Alla produkter vi använder är miljöanpassade och biologiskt nedbrytbara, tryggt för er som är fastighetsägare och miljöansvariga att veta. Boka er markistvätt i stockholm hos oss.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär för mer info.

PROFESSIONELL MARKISTVÄTT PÅ PLATS

Vi behöver inte plocka ner era markiser.

LÅNGSIKTIGT OCH BESTÅENDE SKYDD

Efter markistvätten impregnera vi era markiser vilket gör dem ett långsiktigt och bestående skydd. Era markiser håller sig rena längre.


Varför behöver markiser tvättas och impregneras?

Markiser angrips av smuts, damm och mögel under året speciellt om den inte har omhändertagits alls in några år. Bilden visar ett tydligt mögel angrepp. Förutom att markiserna ser tråkiga ut om de inte tvättas så sliter det även mycket mer på markiserna och livslängden förkortas

Nya markiser är även impregnerade för att stå emot sol, smuts, mögelangrepp och vatten. Detta skydd försvinner med tiden. Detta gör att markiserna lättare blir smutsiga och angripna av mögel. Det kan också leda till att det droppar igenom när det regnar.

Med regelbunden markistvätt och impregnering så håller helt enkelt markiserna längre, bibehåller sin lyster, ser fräschare ut och förblir vattentäta.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär.


Hur går en markistvätt till?

Det börjar med att du som kund bokar er markistvätt.

Du som kund får ett prisförslag som ni kan ta ställning till.

Vi åker ut till er och och gör en snabb inspektion för att försäkra oss att vi kan göra rent era markiser.

Sen påbörjas arbetet.


Tvätt av er markiser

Markistvätten tar cirka 5 till 6 timmar beroende på skicket på markiserna.

Det är kundens ansvar att spärra av området och komma överens med grannar om avspärrning då vi kan bedöma att tvätta markiserna med högtryckstvätt  om inte har omhändertagits några år eller inte alls.

Markiser som inte har tagits hand om under fler års tid kan vi inte ansvara för eftersom att tyget blir skadat om inte den blir omhändertagen så som den ska ha varit under åren när vi tvättar dem med högtryckstvätt med normal tryck och kalt vatten samt varm vatten för vägen och fasaden. Vi använder inget annan rengöringsmedel än hårdtvål eller tvålflingor när vi rengör markisen. Såpa, klorin, tralltvätt, mögeltvätt och andra kemikalier förstör vävens skyddande beläggning speciellt om markiserna inte har blivit omhändertagit som den ska ha varit från början enligt rekommendation en eller två gånger per år och detta är inget som Falks Allmänna Tjänster ansvarar för och står i våra allmänna villkor. Markiser som har blivit omhändertagen behöver vanligtvis inte tvättas med  högtryckstvätt då det har inte samlat mycket mögel  i väven och vanligtvis kan tvättas med borste och medel. Vi rekommenderar inte heller att tvätta markisen i tvättmaskinen.

Sen påbörjar vi rengöringen av era markiser med väl utvalda kemikalier som är mögeldödande, rengörande och samtidigt skonsamt mot naturen.


Impregnering av era markiser

Efter markistvätten impregnerar vi era markiser

Det gör så att era markiser får ett bestående skydd som skyddar mot smuts, regn, sol och förlänger livslängden på era markiser.


Resultatet blir markiser som nästan ser nya ut.

Ni får markiser som ser fräschare ut, håller sig renare längre och förlängd livslängd.

Ni och era kunder kommer definitivt att uppskatta resultatet.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär och läs mer om markistvätt via denna länk:

 

VÅR PRISLISTA MARKISTVÄTT (EFTER RUT-AVDRAG)

Minsta debitering är 4 timmar.

240 kr/tim efter RUT-avdrag
Order of service for more than 5 hours is charged 220:-/hours
240 kr/tim efter RUT-avdrag
Beställning av tjänst på över 5 timmar debiteras 220:-/tim

Läs våra allmänna villkor innan ni beställer tjänsten av oss via denna länk: