Mattvätt STOCKHOLM 

Finns det någon anledning till varför ni inte borde ha den renaste mattan i stan?
Mattor underlättar era hem för dina fötter, isolerar ert hem och fångar föroreningarna i ert hem och döljer “smuts”. När era mattor ser smutsiga ut, döljer de så mycket smuts som inte syns i vanliga fall. Förutom att ta bort smuts, kommer våra mattrengöringsprocedurer att ta bort fläckar, kemikalier, rök, bakterier, svamp, pollen, damsidor, loppor och andra biologiska föroreningar. Så om någon i boendet har allergier eller andningskomplikationer kommer det att finnas mindre allergier att kämpa med, de kommer att må bättre och sova bättre efter professionell mattrengöring är gjort. Vi använder oss av de nyaste kärcher rengöringsmaskinerna för all rengöring.
Vi ordnar med flyttning av möbler oavsett om det är tunga möbler eller lätta. Vi flyttar det även med våra ekonomipaket och när vi inte diskonterar städningen så betalar du inte för de områden under möblerna som vi inte flyttar.

STEG FÖR STEG:

I Steg ett använder vi av oss ett vakuum och andra rengöringsmedel som Guld, platinum, premium eller Ultimat paket om det behövs.
I steg två använder vi oss av en maskin som har två motordrivna cylindriska borstar som;
* Arbeta i för sprayen
* Ställ upp de mattade fibrerna,
* och förbehandling av mattor före extraktionsprocessen
Därefter tillåter ni extraktionsprocessen för att bara skölja marken ur förpackningen med en neutraliserande sköljning alltigenom för att minska behovet av överfuktning av mattorna!

Vår metod ger en snabbtorkande djuprengöring!
De som vill att du ska tänka de mer våta passagerna är det enda sättet att få en matta ren och att Falks Allmänna Tjänster som använder en trollstav lämnar dina mattor strimmade och smutsiga! ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien är det bästa Falks Allmänna Tjänsteret ni kan kontakta för att få era mattor rena och fräscha. Kärchers textiltvätt är ett bättre verktyg och ger ett bättre resultat, men det är bara ett av många verktyg som ska användas vid rengöring av mattor hos Falks mattvätts tjänster i Stockholm. Knepet är att använda det med rätt för konditionering.

Falks mattrengöring med Kärcher textiltvätt ger bättre resultat och ger 600 rengöringar och torra slag per minut och för att skölja mattor efter korrekt förkylning hjälper till att ge den mest noggranna rengöringen någonsin.

Först ska ni och vi utvärdera era mattors behov, eftersom varje matta måste behandlas annorlunda då alla mattor har olika material. Vi bestämmer då vad som är det bästa sättet att fixa era mattor. Bäst av allt är att ni kommer att få se resultat direkt efter utfört arbete. Då kommer vi överens utöver era specifika behov och önskemål om hur vi ska gå vidare. På så sätt finns inga överraskningar eller dolda avgifter vid senare tillfälle. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri besök för att komma och ge en exakt bedömning och er ett prisförslag.

Våra grundläggande service innehåller rätt blandning av procedurer och produkter, vilket gör att era mattor är fria från skadliga eller jordartade rester. I ett nötskal är våra 8 stegs process det som anges i I.I.C.R.C. Rengöring Standard; korrekt dammsugning (om det inte redan har gjorts), för spottning, för konditionering, agitation / mekanisk borstning, spottning, extraktion, postrengöring och slutligen användning av tygskydd (inte en del av grundtjänsten) och gromning av mattor . Alla dessa steg säkerställer en ordentlig rengöring som lämnar era mattor som om de vore nya utan att någon märken, smuts, fläckar eller rester.

Låt oss välja de servicepaket som passar bäst för era mattor för att tillhandahålla lösningarna på era städproblem, samtidigt som servicenivån är anpassad till era behov och önskemål!

FÖRE                                                                                             EFTER

 

 

 

 

 

 

FÖRE                                                                                             EFTER

 

 

 

 

 

FÖRE                                                                                            EFTER

 

 

Mattvätt priser 2018

Erbjudande: Mattor som är större än 10 kvm kostar från 165kr/kvm (ord pris från 295 kr/kvm).

Trasmatta,flossa, rölakan, grekrya: 165kr/kvm
Kina, orientalisk, ullmatta: 179kr/kvm
Wilton, nöthår, ryamatta: 179kr/kvm
Äkta, silkesmatta: 239kr/kvm
Viskos, kasthall, bambusilkes-& sisalmatta: 325kr/kvm
Återinfettning & impregnering: 65kr/kvm
Allergitvätt: 45kr/kvm

Du får inlämningskvitto vid hämtning och mattorna märks med serie nr.
Hämtning och lämning av mattor görs utan extra kostnad.
Har du frågor kring mattvätt fråga gärna vår kunniga personal på plats.
Mattorna levereras till din dörr inplastade och 100% ren och torr.
Är du osäker på vilket pris du ska räkna på, ring eller maila oss för hjälp.

Minimidebitering för mattvätt  är 950 kronor per beställning.

Du är välkommen att ringa oss för offert eller fylla i kontaktformulär.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär, vi är alltid i närheten och är väldigt flexibla när det gäller mattvätt för privat eller Falks Allmänna Tjänsterskunder i Stockholm och omnejd.