poolrengöring

Poolrengöring Stockholm

Varje vecka, två gånger i veckan erbjuder vi poolrengöring och mindre reparationstjänster för att hålla din pool ren och fräsch och redo för magplask hela tiden. Våra poolrensare kommer att förberedas med den senaste vattentest tekniken och behandlingslösningarna. Vi kommunicerar proaktivt med dig innan tjänsten. Under tjänsten erbjuds en sammanfattning av vattenprovresultat och tjänster som tillhandahålls efter avslutad besök. Vi är säkra och vi återvänder varje blad som vi räddar från din pool säkert till det vilda.poolstad

Falks städtjänster kan hjälpa till att öppna din pool upp efter vintern så att det är säkert för dig och din familj hela sommaren. Våra effektiva öppen tjänster levererar snabb och komplett förberedelse för din pool så att du inte förlorar tid i solen. Din pool måste vara och dyk redo.

Vi hatar alla att se sommaren gå, men när den oundvikliga tiden kommer, kommer Falks städtjänster att vara där för att hjälpa till att fixa till din pool ordentligt på vintern. Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär när du är redo att sätta din pool i en lugn och ren miljö.

Har du varit på semester i en vecka och har nu grönt damm som försöker passera som en pool i din bakgård? Oroa dig inte, vi är utbildade för att hantera allt som naturen kastar på oss! Ingen pool är för smutsig för Falks städtjänster i Stockholm. Vår engångstjänst omfattar testning och en detaljerad rengöring för att återställa din pools hälsa och visa fördelarna med att förlita sig på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för att hålla din pool ren och fräsch.

Våra utbildade tekniker är väl kända i flera tjänster om du vill beställa poolrengöring av oss på Falks städtjänster i Stockholm, bläddra ned och fylla i formen och vi kontaktar er inom kort.

VÅR PRISLISTA POOL RENGÖRNING (EFTER RUT-AVDRAG)

460 kr/tim efter RUT-avdrag
Order of service for more than 5 hours is charged 420:-/hours
460 kr/tim efter RUT-avdrag
Beställning av tjänst på över 5 timmar debiteras 420:-/tim

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär för mer info.