Städning av hunddagis

Att upprätthålla en ren, säker och hälsosam miljö är en förutsättning för att ge hundarna den omsorg och upmärksamhet de behöver. Burarna behöver konstant underhållning och ytdesinfektion efter att hundarna spenderat bara några timmar på platsen. Det finns hår överallt, ev. avföringsrester, de busar och trixar medan du springer efter. En vanlig dag på hunddagis med andra ord. Vi på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien finns till för er och vi använder oss utav särskilda rengöringsmetoder för att göra din och hundarnas miljö ren och fräsch. Det räcker inte bara med att städa golvet på burarna. Man bör även torka av väggar, dörrar och andra platser i buren som kan komma att smutsas ner av våra små vänner. Det är dessutom viktigt att använda sig av rätt produkter för att inte skada deras små tassar.

Att avsluta sin intensiva arbetsdag med att behöva genomgå den städning som hunddagis kräver är en jobbig uppgift. Överlåt den uppgiften till oss på ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien och lägg din tid på att ge hundarna lite extra uppmärksamhet eller möta dina kunder.

På ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien använder vi oss av effektiva och miljövänliga städprodukter och särskilda rengöringsmetoder. Vi lägger stort fokus på säkerheten när det kommer till val av produkter. Både för vår personals skull, er skull och såklart hundarnas skull.

Vi är flexibla när det kommer till priset vilket innebär att vi både utför städning av hunddagis i Stockholm till fast pris men även ett rörligt timpris. Vi utformar checklistan efter ert behov men har en standard checklista som vi utgår ifrån.

Ring oss och boka ett första kostnadsfritt möte och vi berättar mer om vad vår tjänst innebär, svarar på ev. frågor, anpassar checklistan, ger ett prisförslag och ser till att du blir nöjd.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär.

Material och maskiner

Vi gör en överenskommelse med Er angående om Ni vill att städmaterial och städmaskiner ska ingå i tjänsten eller inte. Vi har avtal med leverantör. Ni kan självklart också själva stå för det material som behövs och går åt.

Här kan du ladda ner checklista städning av hunddagis.

Vi vet att vi har jämförelsevis låga priser, och självklart är priset viktigt för Er som kund, men det finns även andra saker man bör titta på när man väljer städfirma, exempelvis:

Trygghet och säkerhet

  • ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien Stockholm har en ansvarsförsäkring som gäller på Ert företag när vi städar hos Er.
  • Vår personal har legitimation från ID06.
  • Vi har säkra nyckelrutiner, samt säker kod- och larmhantering.
  • Alla våra medarbetare är kontrollerade mot brottsregistret.
  • Även en kreditkontroll har gjorts.

Anställningsvillkor

Samtliga våra medarbetare är anställda i vårt bolag ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien Stockholm och vi betalar alla skatter, avgifter och försäkringar, samt betalar avtalsenlig lön.

Personlig kontakt och kontinuitet

Ni får en och samma medarbetare som kommer till Er vid varje tillfälle. Ni får Er egen städerska Vi är flexibla och anpassar oss efter Era behov. Vi städar efter Era personliga önskemål. Tack vare att bolaget är litet finns en nära kundkontakt, som många saknar hos större företag.

Städ hunddagis offert
Avtalskunder
Städ hunddagis
1 ggr/vecka 300:-/tim
2 ggr/vecka 290:-/tim
3 ggr/vecka 280:-/tim
4 ggr/vecka 270:-/tim
5 ggr/vecka 260:-/tim
6-7 ggr/vecka 250:-/tim
Vid städning mer än 8 tim/städtillfälle lämnas rabatt på ovanstående priser eller enl offert.

Alla priser är exklusive moms 25 %

Vid tecknande av avtal kan ovanstående priser tas upp till justering. För slutstädning gäller omvänd skatteskyldighet beträffande mervärdeskatt. För bodstädning och kontorsstäd gäller att fakturor skall innehålla mervärdeskatt. Prislistan gäller fr.o.m. 2017-01-01 t.o.m. 2017-12-31. med 1 års förlängning och sex månaders uppsägningstid. Ovanstående priser regleras enligt städindex 1 ggr per år i november. Prislistan gäller från utgivningsdatum och skall tillämpas där inte annan överenskommelse finns.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller Mejla oss på Info@stadfirmafalk.se eller använd vårt kontaktformulär.

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under “Miljö och “Vårt koncept