Balkongrenovering Falks

Balkongrenovering Stockholm

Falks Allmänna tjänster  är en Stockholmsbaserad totalleverantör av fasadarbeten där balkongrenovering är ett av vårt tjänsteområde. Vi både renoverar, reparerar och skapar nytt. Vi har mångårig erfarenhet av balkongrenoveringar, hantverkare med hög yrkesskicklighet och en brett utbud av tjänster.

Ett av våra värdeord är hållbarhet och ordet syftar inte bara till vår levererade kvalitet, utan även till de långsiktiga relationerna vi bygger med våra beställare. Vi kan stoltsera med många goda referenser när det gäller balkongrenoveringar i Stockholm.

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag.

Våra tjänster inom balkongrenoveringBalkongrenovering Stockholm Falk

När det gäller balkongrenovering utför vi det mesta; vi renoverar balkongplattan, gjuter om balkongplattan, framkantsgjuter och monterar påhängsbalkonger samt renoverar och monterar nya räcken och inglasningar.

Våra arbeten utförs tryggt och säkert enligt branschstandard och våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer.

Vi utför projekt i Stockholm med omnejd

Här kan du läsa mer om våra balkongtjänster och om du vill kika på några av våra referenser gällande balkongrenovering i Stockholm kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss via mejl info@stadfirmafalk.se eller ring oss på 08-55629296.

Funderar du på att renovera balkongen? Med tiden försämras kvaliteten på din balkong, Falks Allmänna Tjänster™ erbjuder därför renovering och byter ut din balkong för att förbättra din säkerhet, komfort och ekonomi.

Balkongrenovering är inte bara ett sätt att fräscha upp fasaden och skapa nya härliga ytor. Det kan vara nödvändigt för att undvika balkongras. När du bestämt dig för att byta ut din balkong kan du höra av dig till oss. Ring 08-55629296. eller fyll i vårt formulär som du finner längre ner på sidan. Vi utgår från Stockholm men är verksamma i hela Sverige.

Det finns flera fördelar med att renovera balkongen. När du anlitar Falks Allmänna Tjänster™ gör vi en helhetsbedömning av vilket skick din balkong är i. När vi renoverar balkonger brukar det innebära att vi installerar en helt ny balkong. Det är för din säkerhets skull samt att arbetet blir ordentligt och snyggt gjort. Vi kan på så sätt skapa ett homogent helhetsintryck som går i linje med den befintliga fasaden.

Säkerhet

Visste du att det är föreningens ansvar att se till att balkongerna i fastigheten underhålls och renoveras? Det är många balkonger runt om i Sverige som är över 50 år gamla och då är det hög tid att kolla upp dem. Skulle olyckan vara framme på grund av bristande underhåll kan det få rättsliga konsekvenser för styrelsens medlemmar. Det förekommer olyckor varje år på grund av balkongras och osäkra räcken. Konstruktionen och konditionen på din balkong blir med åren sämre och den bristande hållfastheten utgör en risk för att vistas på balkongerna.

Komfort

Vid en balkongrenovering byter vi ut din balkong och monterar i regel en större modell. Du får mer utrymme och kan omvandla balkongen till allt från ett extrarum till växthus. Balkongen ska vara ett ställe att trivas och umgås på. Möjligheterna är många och vi har hittills inte stött på någon lägenhetsinnehavare som tackat nej till en större balkong.

Ekonomi

Moderna, fräscha och användbara balkonger ökar inte bara utsikten och komforten utan även värdet på såväl den enskilda lägenheten som på hela fastigheten. Falks Allmänna Tjänster™ erbjuder olika estetiska och tekniska lösningar som kan anpassas utifrån önskemål, smak och förutsättningar. Det är en hel del att reflektera över när man bestämmer vilken typ av balkong man vill ha och vi hjälper gärna till och kommer med goda råd. Med många års erfarenhet har vi samlat på oss en hel del kunskap och erfarenhet. Några aspekter att ta hänsyn till när man ska byta balkong är till exempel arkitekturen och vilken tidsperiod området är byggt under. Vi lovar att det är en god och långsiktig investering att byta ut balkongen.

Pris på balkongrenovering

Priset på en balkongrenovering varierar. Vi har olika lösningar beroende på vilket skick balkongerna är i, vad för typ av fasad vi kommer arbeta med och vad för typ av balkong som önskas. När du bestämt dig för att byta ut din balkong bör du nämligen även fundera på behovet av sol-, vind- och insynsskydd och om balkongen ska glasas in eller inte. Detta är självklart saker som spelar in i slutpriset.

Känner du dig tveksam till att glasa in balkongen direkt kan det vara klokt att förbereda för en eventuell inglasning i framtiden. I menyn till vänster kan du läsa mer om balkongens olika delar och designmöjligheter. För pris och mer information kring att byta ut din balkong är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan berätta mer om vilken lösning som passar dig och din fastighet bäst.