Om oss

Verksamheten startades 2012 och vi är ett familjeföretag med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett professionellt sätt. Vi har låga omkostnader och kan därför erbjuda Er professionell städning till Sveriges lägsta priser.

Att utföra våra uppdrag med största noggrannhet har från början varit en självklarhet. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för ett växande företag. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”. Städfirma Shahin tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen startavgift eller resekostnader.

Städfirma Shahin är ett städföretag som erhåller städning för både privat och företags kunder. Huvudkontoret är lokaliserat i Stockholm men våra kunder sträcker sig över hela vårt avlånga land. Vi erbjuder omfattande städtjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, fönsterputs, butiksstädning, trappstädning m.fl.

Vi arbetar framförallt efter tre nyckelord; professionell, pålitlig och prisvärd.

Vår personal

Vi är ett team av drivna kvalificerade städare med stor erfarenhet inom städ och andra hushållsnära tjänster. Ny personal rekryteras genom ett program där vi säkerställer deras kompetens, skicklighet och engagemang. Endast högkvalitativa kandidater med intressant meritlista markeras och de går vidare till en intervju. Efter att referenser och utdrag ur belastningsregistret granskats och kontrollerats genomgår de ett träningsprogram för att garantera deras kunskaper.

Pålitlig service

Vårt mål är att bilda varaktiga relationer med våra kunder. Vi anser att god service är nyckeln till nöjda kunder. Att känna tillit till sitt städföretag är mycket viktigt både för privat- och företagskunder. Därför har vi på Städfirma Shahin satsat extra på personal- och kompetensutveckling. Vi uppmuntrar vår personal till bildande av starka team som tillsammans förser våra kunder med kvalitet och god service.

Flexibel rengöring

Vi anpassar vår städning efter kundens individuella behov. Vi erbjuder en väldigt flexibel städservice och utifrån dina önskemål utför vi önskad städning. Det spelar ingen roll vad det är du vill få rent, när som helst och vart som helst. Berätta för oss vad du behöver så kommer vi och levererar.

Överkomliga priser

Vi har några av de lägsta städpriserna i Stockholm. Till skillnad från andra städföretag tar vi inte ut några extra avgifter eller har andra dolda avgifter utöver din fasta månadskostnad. Inte heller binder vi upp våra kunder till långa kontrakt. Vi gillar att hålla det enkelt med ett rimligt fast pris uträknat efter antal kvm, rum, kök och badrum.