Lite sent

★★★☆☆
3 5 1
Första städningen var utmärkt men det enda som var lite jobbigt var att dom kom lite sent och därför blev jag själv lite sen till jobbet. Annars helt enkelt att beställa och själva kvaliteten på städningen var suveränt.

Suverän feststädning!

★★★★★
5 5 1
Vi anlitade ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för att städa efter en stor fest på vårt kontor och vi är supernöjda! Mycket proffsigt genomfört och städpersonalen på plats löste till och med ett stoppat avlopp! Rekommenderar starkt!

Bra fönsterputs!!

★★★★☆
4 5 1
Professionellt utförande, trevligt bemötande!

Fösterputs

★★★★★
5 5 1
Vi ringde och ville ha hjälp med fönsterputs. Vi fick hjälp dagen efter, väldigt duktiga och noggranna! Supernöjda!

Fint bemötande och väl utförd service

★★★★★
5 5 1
Fick snabb service, följande dag, för fönsterputsning. Väldigt trevlig personal och skinande fönster. Mycket nöjd helt enkelt!

Mycket bra städning

★★★★★
5 5 1
Mycket bra städning till ett bra pris, skönt med samma vänliga städerska varje gång. Lätt att ändra när det behövs, Vi är jättenöjda!

Mycket nöjd

★★★★★
5 5 1
Jag anlitade ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för en storstädning av ett radhus och var imponerad av resultatet, nogrannheten och hur välstädata och fint det blev. Tack!

Väl bemötande

★★★★☆
4 5 1
Mycket bra. Vi är glada när vi återvänder till ett rent hus. Bra pris, bra städning och trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Vi rekommenderar Falk

★★★★☆
4 5 1
Vi driver en djurbutik som kvräver regelbunden städning. Detta anlitade vi ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för för två månader sedan. Endast vid ett tillfälle hade vi en synpunkt på deras städning. De var snabba med att komma ut och rätta till. Vi är mycket nöjda med städningen och har fått kommentarer från kunder om hur rent det är. Vi rekommenderar ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien.

Våra hunder är alltid glada

★★★★★
5 5 1
Vi hade tidigare en tjej här som rastade våra hundar och tog hand om de på förmiddagar när vi inte hade tid. Hon var ofta alltid sen eller ibland dök hon inte upp. Därför valde vi att byta till ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för deras hundtjänster. Priset var lite högre men deras service var bättre. De är alltid I tid, flexibla och våra hundar är numera alltid glada när vi kommer hem. Vi fick ett väldigt bra erbjudande om hemstädning vilket vi tidigare inte haft. Efter första provstädningen var vi väldigt förvånade över resultatet och vi valde att fortsätta med regelbunden städning. Jag och min familj rekommenderar ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien starkt.

Utförde flyttstädning

★★★★☆
4 5 1
Jag anlitade ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien i sista sekunden för en flyttstädning. De var väldigt anpassningsbara och resultatet var fantastiskt. Jag fick ett intyg av ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien som intygade att jag utfört en flyttstädning enligt mäklarsamfundets riktlinjer.

Ren och fin storstädning

★★★★☆
4 5 1
Vi anlitar ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien för städning varannan vecka. Personalen är pålitlig, trevlig och passar tiderna.

Trevlig personal och bra kvalite

★★★★★
5 5 1
Mycket bra och flexibelt städföretag. Inga problem att byta tider eller be om extra service så som att stryka kläder. Mycket nöjd med deras service. Som grädde på moset är dom bland dom billigaste på marknaden.

Bra bemötande

★★★★★
5 5 1
Jag anlitar företaget för städning var fjortonde dag, då min fru är sjuk och jag är lite till åldern kommen. Det fungerar bra med städningen och bemötandet är mycket bra.

Allt blir ordentligt gjort

★★★★☆
4 5 1
Mycket omsorgsfull städning. Allt blir ordentligt gjort. Kommer i tid och sköter det bra. Kontakten med företaget fungerar bra.

Trevlig, hjälpsam, nogrann och lämnar huset i ett toppskick

★★★★★
5 5 1
Trevlig, hjälpsam, nogrann och lämnar huset i ett toppskick. Vad kan man mer begära av en städerska. Kontoret är även dem trevliga och lätta. Vi är mer än nöjda. Kan varmt rekommendera

Toppenfirma!

★★★★★
5 5 1
Har städat hos oss i 2 år. Flexibla och gör rent till ett bra pris.

Rekommenderas varmt

★★★★★
5 5 1
Hej! Jag anlitade ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien. Jag blir alltid lika trevligt och personligt bemött varje gång. Det finns alltid lösningar på mina önskemål om städning och tider. Det är tryggt och bekvämt att anlita ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien. Jag kan rekommendera företaget varmt!

Professionell

★★★★★
5 5 1
Vi köper städning var 14e dag, 4 timmar, av vårt åretrunthus på ca 100 kvm plus biytor. Vi är mycket nöjda med utförandet - professionellt och självgående.

Prisvärd och väl fungerande

★★★★☆
4 5 1
Jag har provat många men med städfirma Falk får man prisvärd städning som fungerar väl.

Fantastisk personal

★★★★★
5 5 1
Underbar service! Otroligt flexibla och trevliga. De har städat hos mig varje torsdag i några månader nu, och jag är helt nöjd. Kan absolut rekommendera.

Grym flyttstädning

★★★★★
5 5 1
De gjorde en bra flyttstädning. Ägaren blev nöjd och ny hyresgäst tyckte det blev så rent man kunde äta från golvet. Jag hade bara kontakt via e-mail, vilket gav snabb och trevligt bemötande. Hade även en policy att komma tillbaka och städa igen inom 3 dagar om man inte var nöjd, vilket kändes väldigt bra.

Hemstädning som fungerar!

★★★☆☆
3 5 1
Har hemstädning 2 ggr/vecka och har funkat utmärkt. Bra städning, bra kundtjänst, trevlig personal etc. Kan absolut rekomenderas.

Flytt och storstädningar

★★★★☆
4 5 1
Flera flyttstäd samt flera storstäd. Supernöjd!

Mycket god service

★★★☆☆
3 5 1
Mycket fint och noggrant städat, bättre än väntat!! Så skönt med hemstädning.

Trevligt och proffessionellt bemötande

★★★★★
5 5 1
Trevligt bemötande, proffessionellt utförande. Plockar ibland även undan, viker kläder och gjör mer än vad som förväntas. Det är så skönt att komma hem till ett sånt hem.

Mycket nöjd

★★★★☆
4 5 1
Trevligt bemötande, utmärkt städning och bra uppföljning efteråt.

Noggranna och ordningssamma

★★★★☆
4 5 1
Snabbt svar, snabbt utfört, duktig medarbetare.

Rekommenderas starkt!

★★★★☆
4 5 1
Utmärkt städhjälp 3 timmar varannan vecka. Nu har även min mamma och utflyttade son samma städfirma.

Hemstädning som fungerar!

★★★★★
5 5 1
Vi är väldigt nöjda med ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien. Det är väldigt trevligt att komma hem till en ren lägenhet där skorna står prydligt på rad i hallen och diskbänken blänker.

Bra service

★★★★☆
4 5 1
Trevlig personal, bra pris, superfint städat!

mycket bra

★★★★★
5 5 1
®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien är ett företag med otroligt bra bemötande och servicekänsla. Jag har provat ett 5 tal olika städfirmor, stora som små. ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien levererar absolut högsta kvalité och bästa kundbemötande. Kundansvarig är noggrann och har mycket hög servicekänsla. Jag vill rekommendera ®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien till alla. Förstklassig service och mycket hög kvalité på tjänsten.

Otroligt nöjd

★★★★★
5 5 1
Kunniga, flexibla och prisvärda. Bra bemötande från säljpersonal och städare.

Butiksstädning

★★★★★
5 5 1
®Falks Allmänna Tjänster™ Skandinavien städar min frisörsalong regelbundet sen två år tillbaka. De torkar av alla ytor och golvet är alltid kliniskt när jag kommer tillbaka morgonen därpå. Ibland har jag haft speciella önskemål utöver vårt avtal. De har tagit på sig uppgiften och utfört den med hög kvalite som allt annat de gör. Mycket trevliga och bemöter bade mig, min personal samt eventuella kunder väldigt bra. Rekommenderas varmt!

Trivs med vår städerska!

★★★★☆
4 5 1
Proffsigt, bra personal på kontoret som hjälper till med om man vill ändra dag, lägga till eller ha uppehåll. Vi har städ varannan vecka. Vi trivs med vår städerska väldigt fint.

Namn
E-post
Recensionstitel
Betyg
Recessions inhåll